Ένα απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον πρώην υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο έγινε χθες βράδυ στην έκατκτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA για το δημοψήφισμα με την Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι ξέφυγαν τόσο πολύ και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να απειλήσει να φωνάξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητούσε από τον κ. Κατρούγκαλο να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμμένου ο οποίος είπε τα περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό.

Τότε έλαβε την απάντηση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης». 

«Να μιλάς καλύτερα, με επιχειρήματα κι είσαι και συνάδελφος…» του είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ανταπάντησε πολλές φορές ο κ. Κατρούγκαλος: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές». 

«Τραμπούκε, τραμπούκε. Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι την άδεια την έδωσε η εισαγγελία Αθηνών. Εισαι ψεύτης. Λες ψέματα όπως αναπνέεις. […] Δεν ντρέπεσαι λίγο», του είπε ο κ. Λοβέρδος.

Όταν προσπάθησε να παρέμβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης λέγοντας στον κ. Κατρούγκαλο: «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι σοβαρός;» έγινε μεγαλύτερη χάβρα. 

Τότε με χιούμορ η Ολγα Τρέμη προσπαθώντας να τους ηρεμήσει όλους είπε: «Κύριε Λοβέρδο και κύριε Βορίδη θα φωνάξω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook