«Τα λάθη του χτες να μην οδηγήσουν σε εθνική καταστροφή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
 
“Την ανάγκη διασφάλισης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας με στήριξη του ΝΑΙ στο επικείμενο δημοψήφισμα επισημαίνει με δήλωσή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης. «Σε αυτές τις ώρες που κρίνεται το μέλλον της πατρίδας κανείς δεν μπορεί να σιωπά. Αποτελεί ευθύνη η καταγραφή της αλήθειας και η ανάδειξη των κρίσιμων προταγμάτων, που διακυβεύονται εν όψει του δημοψηφίσματος» σημειώνει σε δήλωσή του το Δ.Σ. του Συνδέσμου.
 
«Η χώρα έχει περάσει 5 χρόνια καταστροφικής ύφεσης λόγω των τραγικών λαθών στη σύνταξη των προγραμμάτων σταθεροποίησης. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για επιλογές που οδηγούν στο γκρεμό και στην βίαιη φτωχοποίηση των πολτιών ειδικά των πιο ασθενέστερων. Οι ατελέσφορες πολιτικές επιλογές των τελευταίων ημερών θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, ειδικά των τουριστικών, που αποτελούν τον πνεύμονα ζωής της εθνικής οικονομίας και τον μαξιλάρι ανάσχεσης της ανεργίας. Τα λάθη, όμως, του χτες ας μην οδηγήσουν σε μια νέα εθνική καταστροφή» σημειώνει η δήλωση και καταλήγει.
 
«Καλούμε τους πολίτες σε μια ψήφο συνείδησης και ευθύνης. Για μας τα μέλη του   Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης η αποκατάσταση των τελευταίων αδιέξοδων πολιτικών επιλογών περνά από την ψήφο του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Με αυτό ως αφετηρία καλούμε σε εθνική συνεννόηση τις πολιτικές δυνάμεις ώστε με συναίσθηση του ιστορικού χρέους που έχουν,  να διασφαλίσουν την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, τη διαμόρφωση βιώσιμης συμφωνίας για το χρέος και κυρίως την προώθηση μεταρρυθμίσεων που θα αποκαταστήσουν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και του τουριστικού κλάδου».”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook