Συνελήφθη χθες (04.07.2015) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, και στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν (65χρονος, 55χρονη και 25χρονος), για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (04.07.2015) το μεσημέρι, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο ανωτέρω αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ινδίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας.

Επιπλέον, χθες (04.07.2015) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», συνελήφθησαν ο 65χρονος, η 55χρονη και ο 25χρονος, διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς στους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Λιντς Αυστρίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook