Μέσα από την επιτυχημένη εμπειρία που αποκτήθηκε στους αγώνες, όπου η Aprilia είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα World SBK, γεννήθηκε η νέα RSV4, η φυσική εξέλιξη ενός εκπληκτικού και νικηφόρου project, ικανή να επαναπροσδιορίσει τα όρια των superbike μοτοσυκλετών.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες ενός αγωνιστικού πλαισίου, περαιτέρω βελτιωμένου, συνδυάζονται με ένα νέο κινητήρα που διαθέτει περισσότερους από 200 ίππους μέγιστη ιπποδύναμη, δυνατότερες επιδόσεις, μικρότερο βάρος, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο αποτελεσματική στην πίστα και να παρέχει πλέον βελτιωμένη ευχαρίστηση στο δρόμο. Επιπλέον, αναβαθμισμένη είναι και τεχνολογικά με τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα έλεγχου APRC και Race ABS.

Η Aprilia RSV4 εξελίχτηκε ριζικά ώστε να συνεχίσει να αποτελεί μια από τις καλύτερες superbike όλων των εποχών. Η έκδοση RR αποτελεί ήδη μια καθοριστική sport πλατφόρμα, ενώ η μοναδική, περιορισμένης παράγωγης έκδοση RF προσθέτει στο πακέτο ακόμα πιο εξελιγμένη ανάρτηση και τροχούς, αξεσουάρ που σε κάθε περίπτωση είναι διαθέσιμα ως έξτρα εξοπλισμός και για την RR. Και χάρη στην πλατφόρμα V4-MP, καταφανεί και η τηλεμετρία.

Οι τιμές των εκδόσεων της νέας RSV4 είναι:

RSV4 RR 18.000 €
RSV4 RR FACTORY 20.900 €
RSV4 RF 21.000 €
Το νέο μοντέλο διατίθεται στα σημεία πώλησης Aprilia, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών:

2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια
Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook