Οπωσδήποτε, το να τελειώσει το χαρτί υγείας ενώ κάθεται κάποιος στον”θρόνο” είναι μία αρκετά ανησυχητική κατάσταση, όχι όμως τόσο ώστε να καλέσει το 100! 

Με αφορμή ένα τέτοιο περιστατικό, η βρετανική αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο πολίτη που κάλεσε την Άμεσο Δράση επειδή του τελείωσε το χαρτί τουαλέτας – κάνοντας παράλληλα έκκληση στον κόσμο να μην κάνει κατάχρηση του αριθμού κλήσης έκτακτης ανάγκης 999. 

Στο απόσπασμα ακούγεται ο τηλεφωνητής υπηρεσίας να ρωτάει: “999, ποια είναι η επείγουσα κατάστασή σας;”. Τότε ένας άντρας από την άλλη πλευρά της γραμμής λέει βιαστικά: “Ερν, έχω ξεμείνει από χαρτί υγείας”.

Φανερά εκνευρισμένος ο τηλεφωνητής από την αστυνομία Ντέβον και Κορνουάλης τον ρωτα: “Και εσείς καλέσατε το 999, για ποιον λόγο;”

Τότε έκπληκτος ο πολίτης λέει: “Ω , αυτό είναι το 999; Ω συγγνώμη, λάθος νούμερο, γειά σας”. Σε αντίστοιχα ευτράπελα περιστατικά, πολίτες έχουν καλέσει την Άμεσο Δράση της αστυνομίας της Κορνουάλης, ζητώντας “να τους πετάξουν σπίτι” την ημέρα των Χριστουγέννων ή επειδή δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με το Κινέζικο από το οποίο παρήγγειλαν βραδινό…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook