Έντονο το στοιχείο του ΑΟ Χανιά είναι μέχρι στιγμής στον ΟΦΗ αφού ο Μουράτ Σεροπιάν έχει συμπεριλάβει στα πλάνα για τη νέα του ομάδα αρκετούς παίκτες των “μπλε”.

Ο Ελληνοαρμένιος προπονητής έχει ήδη επιλέξει για την ιστορική ομάδα της Κρήτης τους Γιάννη Γκούμα και Αλέξανδρο Παπατζίκο. Με τον πρώτο είχε συνεργαστεί και στο Βύζαντα, ενώ ο Παπατζίκος υπό τις οδηγίες του Σεροπιάν είχε κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, με το όνομα του εκείνη τη σεζόν να “εμπλέκεται” σε δημοσιεύματα για ομάδες της Super League. Από εκεί και πέρα για τον ΟΦΗ έχουν γραφτεί τα ονόματα και των Τάσου Παγώνη, Στέλιου Κρητικού και Στέφανου Μαρτσάκη. Υπήρξε και η περίπτωση του Ντίνου Πάγκαλου, που όμως καταλήγει στον Πλατανιά.

Ο Σεροπιάν είχε στα πλάνα του παίκτες του ΑΟΧ, με τους οποίους είχε συνεργαστεί, κι όταν έφυγε από τα Χανιά για τον Παναιγιάλειο. Στο Αίγιο όμως τον είχε ακολουθήσει μόνο ο Δημήτρης Τσατσαρής, αν και είχαν γραφτεί δημοσιεύματα και για τους Χατζηισαΐα, Πάγκαλο, Πότσι, Βασιλόγιαννη, Μανωλά, Παπατζίκο, Γκούμα και Βαλλιάνο!

Οι αντιδράσεις σε αυτά τα σενάρια τότε ήταν πολλές από τον κόσμο και γι’ αυτό δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής ο “Σέρο” όταν επέστρεψε στα Χανιά ως αντίπαλος με Παναιγιάλειο και Ερμιονίδα.

Τώρα η δυναμική του ΟΦΗ κάνει πιο εύκολο το έργο του στην πραγματοποίηση των μεταγραφικών του σχεδίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook