Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου. Στους 30 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να είναι η μέγιστη θερμοκρασία στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι στα βόρεια σε δυτικούς μέτριους. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 26 με 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό και στον Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook