Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι το ζευγάρι χώρισε, αλλά φαίνεται ότι τώρα είναι αλήθεια. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star ζουν χωριστά τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά τον χωρισμό τους τον κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Άτομα από το περιβάλλον τους λένε ότι η απόφαση τους είναι παραπάνω από οριστική. Επιπλέον έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να χωρίσουν την κοινή τους περιουσία. Το 2004 είχαν αποφασίσει να αρραβωνιαστούν. Το χαρμόσυνο γεγονός είχε λάβει χώρα στο σπίτι της Έλενας στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

\"Παπαρίζου-

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Παπαρίζου απουσίασε φέτος από τα βραβεία Mad Music Awards στα οποία βραβεύθηκε Γυναίκα Καλλιτέχνις αλλά και Fashion Icon σε βίντεο κλιπ (Baby it\’s over).

Η 29χρονη τραγουδίστρια έλειπε στη Σουηδία. Από ό,τι λέγεται αφορμή για την απουσία της ήταν ο χωρισμός καθώς πρώτη φορά είχε μείνει τόσο καιρό χωριστά από τον αγαπημένο της. Οι στενοί συνεργάτες της Ελληνίδας ποπ σταρ δήλωσαν πως δεν έχουν εξουσιοδότηση από την Έλενα ώστε να μιλήσουν για τα τελευταία δεδομένα της προσωπικής της ζωής, δεν διέψευσαν όμως την είδηση, όπως είχαν κάνει τις προηγούμενες φορές που είχαν κυκλοφορήσει ανάλογες φήμες.

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook