Ο  οπαδός του ντρίφτ θα πρέπει το λιγότερο μία φορά το χρόνο να πηγαίνει στην πίστα το γιο του ή την κόρη του όταν με το καλό γίνει πατέρας. Αυτό συνέβη με τον ντρίφτερ  από το Καζακστάν Aντόν Αντβέγιεφ.

O Αντόν πηγαίνει το γιο του Τιμοφέι σε  πλαγιολισθήσεις με το αυτοκίνητο από την ηλικία των 3 χρόνων και τώρα που ο μικρός έκλεισε τα 5 του χρόνια, τα πράγματα σοβάρεψαν για τα καλά.

Όλα άρχισαν το 2013, όταν ο Αντόν βιντεοσκόπησε τις αντιδράσεις του γιου του όταν τον πήγε για ντρίφτ. Τότε ο μικρός είχε κλείσει τα 3 του χρόνια. To βίντεο εκείνο έγινε εξαιρετικά δημοφιλές με 2 εκατομμύρια προβολές.  To ίδιο έκανε και πέρυσι  με διαφορετικό όμως αυτοκίνητο. Με ένα Impreza WRX STI.  Το βίντεο της επόμενης χρονιάς ξεπέρασε τις 3 εκατομμύρια προβολές.

Τώρα, το 2015, που ο Τιμοφέι έκλεισε τα πέντε, ήταν καιρός να περάσει τη δοκιμασία σε άλλο επίπεδο. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο Toyota με ειδικές μετατροπές για ντρίφτ.

O μικρός αντί για το παιδικό κάθισμα είναι τώρα δεμένος στο μπάκετ του συνοδηγού (δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό βέβαια είναι ασφαλές), φοράει κράνος και συσκευή Hans για τη στήριξη του κεφαλιού και του αυχένα. Το αποτέλεσμα είναι οι στριγγλιές του πιτσιρικά να ανταγωνίζονται τους θορύβους της εξάτμισης. Το όλο εγχείρημα έγινε στη πίστα αγώνων Mobilex, πολύ γνωστή στο Καζακστάν.

Ποιος ξέρει τι δοκιμασία θα περάσει ο πιτσιρικάς το 2016 όταν θα κλείσει τα έξι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook