Αλλαγή στο τόπο διεξαγωγής του Chania Beach Party 2015.Ενω αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Χρυσή Ακτή, η απόφαση του ΥΠΟΙΚ για απαγόρευση των Beach Party σε παραλίες της Κρήτης, μεταφέρει την διεξαγωγή του στην παραλία “Άπτερα”.

Ακολουθεί ανακοίνωση:

“H εφημερίδα Chillin news διοργανώνει το Chania Beach Party 2015, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 στις 18:00 σε ιδιόκτητο χώρο δίπλα στη παραλία ΑΠΤΕΡΑ Χανίων.

Λαμβάνοντας υπ’όψη τις αντιδράσεις φορέων και οικολογικών οργανώσεων επιλέξαμε να μεταφέρουμε το Chania Beach Party σε ένα χώρο που αποτελεί ιδιωτική περιουσία, όπου δεν καταπατούμε την παραλία με την τοποθέτηση εξέδρας ή άλλων αντικειμένων, προστατεύοντας το περιβάλλον χωρίς το party να χάνει την ταυτότητα του, να βρίσκεται δηλαδή δίπλα στη θάλασσα.

Έχουμε προβεί σε όλες τις σχετικές εκείνες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να μπορέσουν οι επισκέπτες του νησιού για ακόμα μια φορά να διασκεδάσουν στο γεγονός που αποτελεί την κορύφωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο νησί.

Ευελπιστούμε με τις παραπάνω ενέργειες να διαφυλάξουμε την ασφαλή διοργάνωση του Chania Beach Party και να δώσουμε για μια ακόμα χρονιά κέφι και διασκέδαση σε όλους τους επισκέπτες του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο fb: Chania Beach Party Official ή την ιστοσελίδα μας www.chaniabeachparty.com.

Εκ μέρους των διοργανωτών,

Αντρέας Γαρυφαλής”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook