Περισσότεροι από 150 Αγανακτισμένοι Χανιώτες ταξιδεύουν σήμερα με το πλοίο ΕΛΥΡΟΣ της ΑΝΕΚ για την Αθήνα, προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους, με τις φωνές των άλλων Αγανακτισμένων Ελλήνων που θα βρεθούν  την Τρίτη και την Τετάρτη στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν αντιδρώντας στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, και του Εφαρμοστικού νόμου.

\”Ανεβαίνουμε στην Αθήνα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της Ελλάδας, των ονείρων μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Η Κρήτη άλλωστε πάντα πρωτοστατεί σε όλους τους αγώνες και αυτό κάνει και τώρα. Όλοι μαζί όπου και αν ανήκουμε πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,  για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα. Ότι κάνουμε εμείς τώρα το κάνουμε γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι από όπου και αν είμαστε. Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω\”.

Τα παραπάνω αποτελούν τους λόγους, που οδηγούν σήμερα τους Αγανακτισμένους Χανιώτες στην πρωτεύουσα, όπως επεσήμαναν οι ίδιοι αναχωρώντας από τα Χανιά  καλώντας παράλληλα και τους υπόλοιπους πολίτες να λάβουν και εκείνοι μέρος, με τον δικό τους τρόπο σε αυτό τον αγώνα.

Σημειώνεται ότι  ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιούν και άλλοι Αγανακτισμένοι από τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση τους οι Αγανακτισμένοι των Χανίων καλούν τους Χανιώτες να λάβουν μέρος στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης και της Τετάρτης στις 10:30 πμ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\” Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Αγοράς σας προσκαλεί στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση Τρίτη 28/06 και Τετάρτη 29/6 κι ώρα 10.30 στην πλατεία Αγοράς.
Να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο.
Να μην ξεπουληθεί η πατρίδα μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ\”
Αγανακτισμένοι Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook