Σε κλοιό Αγανακτισμένων θα βρεθεί από σήμερα η Βουλή, όπου την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.Το κάλεσμα είναι πανελλαδικό και αφορά περικύκλωση του κτηρίου της Βουλής για 2 ημέρες. Αναλυτικά το ραντεβού είναι για τις 9 το βράδυ της Τρίτης και στόχος των διαδηλωτών είναι να μείνουν στον δρόμο και την Τετάρτη.

Επί τόπου δεν θα βρίσκονται μόνο οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας, αλλά και διαδηλωτές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Οι Αγανακτισμένοι της Β. Ελλάδας θα ξεκινήσουν την κάθοδο προς Αθήνα με αφετηρία τον Λευκό Πύργο. Μαζί τους θα είναι και οι μοτο-αγανακτισμένοι οι οποίοι θα ξεκινήσουν και αυτοί τη δική τους μηχανοκίνητη πορεία. Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσουν επίσης Αγανακτισμένοι από την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Όλοι τους αναμένεται να ενωθούν με τους αγανακτισμένους που ήδη βρίσκονται γύρω από τη Βουλή και όλοι τους έχουν ένα στόχο: να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου.

Τα ραντεβού των μοτο-αγανακτισμένων

Όσο για τους «μοτο-αγανακτισμένους» αυτοί προσκαλούν όλους όσοι ενδιαφέρονται από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα να πάρουν μέρος στην κάθοδο προς την Αθήνα να ξεκινήσουν στις 28/6/2011 και ώρα 12:00 μ.μ. από τον Λευκό Πύργο με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.

Στο κάλεσμά τους οι μοτο-αγανακτισμένοι καλούν τους μοτοσυκλετιστές των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης να βρίσκονται στις 28/6/2011 και ώρα 11:00 π.μ. το ...αργότερο, συγκεντρωμένοι στον Λευκό Πύργο (Θεσσαλονίκη).

Ενώ οι μοτοσυκλετιστές των υπόλοιπων νομών προς την κάθοδό τους  στην Αθήνα καλούνται να συναντήσουν τον κύριο όγκο της μηχανοκίνητης διαμαρτυρίας επί της Εθνικής Οδού την προβλεπόμενη ώρα άφιξης.

Παρακάτω αναφέρονται οι στάσεις όπου θα γίνονται και οι συναντήσεις με μοτοσυκλετιστές από τους όμορους νομούς:

1. ΣΕΑ Olympus Plaza, Κορινός 60062, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 12:50)

2. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΣΗ: GOODYS SEA EYAGGELISMOY, Λάρισα, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 14:00)

3. Κόμβος Νέας Αγχιάλου (Ώρα άφιξης: 14:50)

4. ΣΕΑ Goodys Best200, Λαμία 35100, Ελλάδα (Ώρα άφιξης: 16:00)

5. Κόμβος Αρκίτσας, Δαφνουσίων 35200, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 16:45)

6. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΣΗ: ΣΕΑ Σείριος, Αυλώνας, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 18:00)

7. Κόμβος Χαλκίδας, Σχηματάρι, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 18:45)

8. Λεωφόρος Κηφισού (E75) (Ώρα άφιξης: 19:30)

 

PROTO THEMA