Εκατοντάδες Ηρακλειώτες και ιδιαίτερα εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων παραβρέθηκαν χθες στην κοινή εκδήλωση της ΑΝΕΚ και της Attica Group που οργανώθηκε πάνω στο πολυτελές High Speed Ferry \”Olympic Champion\”, με αφορμή την έναρξη της περιόδου συνεργασίας των δύο ναυτιλιακών εταιρειών. Οι προσκεκλημένοι της ΑΝΕΚ και της Attica Group είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο πλοίο και να ανταλλάξουν απόψεις με διοικούντες των δύο εταιρειών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Πέτρος Βέττας και κορυφαία στελέχη των δύο εταιρειών. Τους τουριστικούς πράκτορες καλωσόρισε το μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΕΚ Χαραλ. Σαλβαράκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ΑΝΕΚ και της Attica Group, «που για σειρά ετών έχουν αποδείξει ότι λαμβάνουν τα μηνύματα των καιρών και τα αξιολογούν κατάλληλα, κι αυτό ακριβώς είναι που τις οδήγησε στην απόφαση να συνεργαστούν στις γραμμές Πειραιά-Ηράκλειο και Πάτρα-Αγκόνα, με στόχο το όφελος του επιβάτη και του τόπου γενικότερα».

Ιδιαίτερα περιποιητικός προς τους καλεσμένους των δύο εταιρειών ήταν και ο διευθυντής του Πρακτορείου Ηρακλείου της ΑΝΕΚ Γιώργος Δημάκης, ο οποίος, μιλώντας προς τη \”Ν.Κ\”, τόνισε την κατακόρυφη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο διακινούμενο κοινό, με τη δρομολόγηση του High Speed Ferry \”Olympic Champion\”, και του αντίστοιχου \”Superfast\” της Attica.

Όπως υπογράμμισαν και χθες τα στελέχη των δύο εταιρειών, η ANEK Lines ενδυναμώνει την παρουσία της, προβάλλοντας τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, με γνώμονα πάντα το όφελος του επιβατικού κοινού. Η δρομολόγηση του \”Olympic Champion\” στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο, σε συνδυασμένα δρομολόγια με το επίσης υπερσύγχρονο και πολυτελές \”Superfast XII\”, θα δώσει τη δυνατότητα για εκτέλεση μέχρι και τεσσάρων δρομολογίων ημερησίως.

Το υπερσύγχρονο και πολυτελές High Speed Ferry \”Olympic Champion\” ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Fοsen της Νορβηγίας, διαθέτει 4 κύριες μηχανές και τα πιο σύγχρονα μέσα ασφαλούς πλοήγησης και έχει δυνατότητα μεταφοράς 1.850 επιβατών, 670 Ι.Χ. οχημάτων και ταχύτητα 31 μιλίων. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ βραβεύτηκε ως το καλύτερο επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο από τη Γερμανική Λέσχη Αυτοκινητιστών ADAC, πιστοποιώντας έτσι ότι πληροί όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, σε ό,τι αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον το εστιατόριο του πλοίου έχει πιστοποιηθεί με το ειδικό σήμα ποιότητας \”Ελληνική Κουζίνα\” του ΕΟΤ.

(neakriti.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook