Την σιγουριά του ότι ο ΟΦΗ θα βρει το δίκιο του σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της αδειοδότησης παρά την ομόφωνη απόφαση της Σούπερ Λίγκα να μην δεχθεί στις τάξεις της ομάδα που δεν έχει πάρει αδειοδότηση εξέφρασε μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι εάν δεν δικαιωθεί και επίσημα η ομάδα του δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ εξέφρασε την στεναχώρια του για την στάση που κράτησε ο Εργοτέλης ψηφίζοντας την απόφαση της Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Νίκου Μαχλά :

Για την απόφαση της Σούπερ Λίγκα και την στάση που κράτησε ο Εργοτέλης: «Μας κοροϊδεύουν αρκετά πια. Σαν άνθρωπος τους έχω βαρεθεί όλους, Νιώθω μια αηδία για την τοποθέτηση του Εργοτέλη. Είναι καθαρή και σαφή η θέση του κ, Πιλάβιου για τις αδειοδοτήσεις και με αυτή την απόφαση των προέδρων της Σούπερ Λίγκα καταλαβαίνουμε την πίεση που του ασκούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ήταν σαφές το χαρτί που έστειλε η ΟΥΕΦΑ και ήταν τυπικό να το υπογράψουν. Σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της αντίστοιχης Β΄ Εθνικής δεν ισχύουν αδειοδοτήσεις. Μόνο στην Ελλάδα βάζουν την Σούπερ Λίγκα και την Β΄Εθνική να βράζουν στο ίδιο καζάνι., λες και έχουμε τα ίδια έσοδα για να κάνουμε ένα σωστό φάκελο. Την Σούπερ Λίγκα τι την ενδιαφέρει ποια ομάδα θα ανέβει στη Football League. Δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε σε κανένα άρμα».

Συνεχίζοντας για την στάση που κράτησε ο Εργοτέλης επί του θέματος μέσω του κ. Ράλλη: «Δεν μπορώ την διπροσωπία. Δεν μπορούμε να το ρίχνουμε ότι ήταν 16 ομάδες και ότι αυτό το θέμα αφορούσε την Σούπερ Λίγκα. Όποια ομάδα ανεβεί έδωσε σαφή εντολή η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ να μην έχει αδειοδότηση. Ξέρουνε λοιπόν ότι και εμείς και τα Τρίκαλα περιμένουμε να υπογράψουν τυπικά αυτή την πρόταση. Ποιόν κοροϊδεύει και ο Εργοτέλης και ο κ. Ράλλης, Έχω στενοχωρηθεί αφάνταστα . Μπορούσε να ψηφίσει λευκό η κατά ο Εργοτέλης. Νιώθω απέραντη στεναχώρια. Για εμένα δεν υπάρχει Εργοτέλης. Προσωπικά είμαι υπερήφανος που η ομάδα μου δεν είναι σε κανένα άρμα , δεν είναι σε κανένα από τα στημένα παιχνίδια και δεν είμαστε μπλεγμένοι πουθενά και πολεμάμε να ανταπεξέλθουμε κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Κρίμα για τον Εργοτέλη και την στάση που έχει κρατήσει. Ο κ. Ράλλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε, Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ξέρω ότι θα δικαιωθούμε. Ήδη αύριο θα καταθέσουμε έφεση».

Για την στάση της ΟΥΕΦΑ και προσωπικά του κ. Ινφαντίνο στο θέμα των αδειοδοτήσεων στη Football League: «Η εισήγηση της ΟΥΕΦΑ είναι ξεκάθαρη. Ο κ. Ινφαντίνο το είπε ξεκάθαρα ενώ πρότεινε και για τις ομάδες που δεν παίρνουν μέρος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ να μην μπαίνουν στο ίδιο κομμάτι αξιολόγησης με τις υπόλοιπες ομάδες. Σκοπός της ΟΥΕΦΑ δεν είναι να καταδικάζει ομάδες αλλά να τις συμμορφώνει».

Για το αν πιστεύει ότι την λύση στο θέμα της αδειοδότησης μπορεί να την δώσει η ΕΠΟ: «Πιστεύω ότι ο κ. Πιλάβιος μπορεί να δώσει λύση αλλιώς υπάρχει και το δικαστήριο και θα περιμένουμε να ανοίξουνε οι φάκελοι με μια καινούργια επιτροπή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook