Φαίνεται πως η Google δεν κάθεται μέρα με σταυρωμένα τα χέρια και συνεχώς έχει να παρουσιάσει κάτι καινούριο. Από σήμερα, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.wdyl.com (μην παραλείψετε το www). Τι σημαίνει wdyl; «What Do You Love» φυσικά!

Η νέα ιστοσελίδα της Google ξεκίνησε χθες και η δουλειά της είναι να παρουσιάζει τα αποτελέσματα μίας αναζήτησης πιο τακτοποιημένα, πιο ευχάριστα και ομαδοποιημένα ανάλογα με τα προϊόντα της Google που αντιστοιχούν. Έτσι, πληκτρολογώντας αυτό που θέλετε να αναζητήσετε και πατώντας την μπλε καρδιά του wdyl.com, θα έχετε στην οθόνη σας περισσότερα από 20 κουτιά αποτελεσμάτων. Κάθε κουτί θα αντιστοιχεί σε ένα Google site, μεταξύ των οποίων το Translate, το YouTube, τα Books, τα Maps, τα Images και τα Groups.

Για παράδειγμα, εάν αναζητήσετε «social media» θα λάβετε αποτελέσματα με εικόνες, βιβλία και βίντεο σχετικά με τα social media καθώς και πώς μεταφράζεται ο όρος σε άλλες γλώσσες. Επιπλέον, το wdyl.com ανάμεσα στα αποτελέσματα αναζήτησης θα προβάλει τις υπηρεσίες των Gmail, Calendar, Chrome και μερικών άλλων, γεγονός που δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα: ένα promotion στα προϊόντα της Google.

gugoo

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook