Τρεις μέρες έμειναν για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και ο ΟΦΗ έχει ξεμείνει από στόπερ. Η υπόθεση απόκτηση του Σπύρου Γόγολου μπαίνει στο ντουλάπι καθώς σήμερα το μεσημέρι τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή αφού ο πρόεδρος της ομάδας του Ευόσμου κ. Ριαβόγλου στη συνάντηση που είχε με τον Σπύρο Γόγολο, του είπε ορθά – κοφτά πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ελεύθερο από τον Αγροτικό Αστέρα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. 

Ο έμπειρος στόπερ κατάφερε, μετά από πολλές προσπάθειες συναντηθεί με τον Ριαβόγλου με σκοπό να λύσει την συνεργασία του, όμως ξαφνικά είδε μια αλλαγή στάσης ακούγοντας τον πρόεδρο να λέει ότι θα μείνει στην ομάδα δίνοντας του τις είκοσι χιλιάδες ευρώ που του οφείλει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γόγολος εξέφρασε στον πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα, την επιθυμία του να αγωνιστεί στον ΟΦΗ, όμως αυτός ήταν ανένδοτος.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω ήρθε και η απουσία του παίκτη από την απογευματινή προπόνηση να δείξει την αντίθεση του στη στάση του Ριαβόγλου ενώ δεν αποκλείεται από βδομάδα να κάνει προσφυγή αν δεν του έχουν δοθεί τα οφειλόμενα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook