Οι φήμες για χρεοκοπία της χώρας, έκαναν μια ηλικιωμένη γυναίκα να βγάλει από την τράπεζα τις οικονομίες που μάζευε μια ολόκληρη ζωή με μεγάλες στερήσεις και να τις κρατάει στο σπίτι της, στον Παχυκάλαμο Άρτας. Όμως, δεν υπολόγισε τους κακοποιούς που δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι στην περιοχή!

Την ώρα που έλειπε, τρύπωσαν στο σπίτι, άνοιξαν το μπαούλο που φύλαγε τα 35.000 ευρώ και έφυγαν αθέατοι με τον «θησαυρό» τους!

Ξαναχτύπησαν στην περιοχή της Μαγνησίας οι ληστές που χτυπούν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους μέσα στα σπίτια τους. Θύμα τους, αυτή τη φορά, ήταν μια 73χρονη μοναχική γυναίκα, στην ισόγεια μονοκατοικία της οποίας εισέβαλαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

Οι δυο κακοποιοί ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού και την ανάγκασαν να τους δείξει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Άρπαξαν 630 ευρώ και χρυσαφικά μικρής αξίας και στη συνέχεια έκοψαν το καλώδιο τού τηλεφώνου, έδεσαν με αυτό την ηλικιωμένη, τη φίμωσαν, πήραν το κινητό της και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook