Χωρίς νερό κινδυνεύει να μείνει η Ζάκυνθος Οι πολίτες δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑΖ, με αποτέλεσμα η εταιρεία να χρωστά τεράστια ποσά στη ΔΕΗ.

 Άμεσα γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει η ΔΕΗ σε διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΖ, λόγω της μεγάλης οφειλής που έχει η εταιρεία στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.   Έτσι το νησί αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μείνει χωρίς νερό τις επόμενες ημέρες, γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.   Εδώ και αρκετό καιρό, η διοίκηση της ΔΕΥΑΖ έχει κάνει έκκληση στους δημότες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να μπορέσει να πληρώσει τη ΔΕΗ, αλλά η γενικότερη οικονομική κατάσταση δεν βοηθά κανέναν. Η ΔΕΥΑΖ έχει ασκήσει πιέσεις και έχει διακόψει την παροχή νερού σε πολίτες που δεν πληρώνουν, αλλά το πρόβλημα παραμένει.  

Χθες, έγινε γνωστό στον δήμο ότι η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, επειδή δεν έχουν τηρηθεί οι συμφωνίες και οι διακανονισμοί.   

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο, στην οποία συμμετέχουν ο δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ και οι νομικοί σύμβουλοι για να βρουν τρόπους αντιμετώπισης του θέματος, καθώς η τουριστική περίοδος συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook