Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου οι καταστατικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή των εγκαταστημένων επιχειρηματιών στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου κρίθηκε αρκούντος ικανοποιητική.

Υποψηφίοι ήταν:

1.Αντωνακάκης Ελευθέριος

2.Ανυφαντάκης Δημήτριος

3.Βαλεργάκης Γεώργιος

4.Νιταδώρος Ιωάννης

5.Παπιδάκης Δημήτριος

6. Υφαντής Αλέξανδρος

Κατά τη διαδικασία ανάδειξης νέου ΔΣ κατά τις διαδικασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης υπήρξε έγκριση του Οικονομικού απολογισμού και πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ, καθώς και εκτενή ενημέρωση στα Μέλη και τους υποψηφίους για το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων, σχετικά με τα τρέχοντα θέματα για το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

1.Αντωνακάκης Ελευθέριος   24

2.Ανυφαντάκης Δημήτριος     20

3.Βαλεργάκης Γεώργιος         14

4.Νιταδώρος Ιωάννης               6

5.Παπιδάκης Δημήτριος            5

6. Υφαντής Αλέξανδρος          14

Κατόπιν αυτών και σύμφωνα με το Καταστατικό του Συνδέσμου, την Τρίτη 1/9/2015 συγκλείσθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ , και σύμφωνα με τις διαδικασίες το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου είναι το εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνακάκης Ελευθέριος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Υφαντής Αλέξανδρος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανυφαντάκης Δημήτρης

ΤΑΜΙΑΣ

Βαλεργάκης Γιώργος

ΜΕΛΟΣ

Νιταδώρος Γιάννης

Το απερχόμενο ΔΣ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο-εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, με τα νέα αλλά και παλαιότερα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να δηλώνουν έτοιμα να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, μέσα στην δυσχαιρή κατάσταση για το επιχειρείν στην Χώρα.

Η ανάπτυξη είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται κατά κόρον, αλλά δεν πρόκειται να έρθει αν δεν λυθούν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βιομηχανική Περιοχή ανά τη Χώρα αλλά κυρίως τοπικά στο νομό 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook