Με μαζική εκπροσώπηση τόσο από την ΠΑΕ όσο και τον Ερασιτέχνη ο ΟΦΗ θα δώσει την μάχη του αύριο Παρασκευή στην Αθήνα σε δύο μέτωπά η δύο συμβούλια καλύτερα που θα κρίνουν κατά πολύ το που θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο της Football League στο οποίο όπως λέγετε θα τεθεί σε ψηφοφορία το ζήτημα του αν θα γίνει δεκτή η πρόταση της ΕΠΟ για μη ισχύ των αδειοδοτήσεων στη Β΄Εθνική.

Λίγη ώρα αργότερα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας στο οποίο θα συζητηθεί και το ποια θα είναι η τελική απόφαση της ΕΠΟ για το θέμα των αδειοδοτήσεων μετά την αντίδραση της Σούπερ Λίγκα αλλά και την ανάλογη αντίδραση που αναμένεται να έχουν και οι ομάδες της Football League.

To μπαλάκι έχει πέσει καθαρά στην ΕΠΟ που μάλλον θα βρεθεί σε δίλλημα για το αν πρέπει να στηρίξει την πρόταση της που ήρθε μετά από εισήγηση της UEFA η θα αναιρέση την δική της απόφαση για να κάνει το χατίρι κάποιων παραγόντων από την Football League που έχουν πάρει αδειοδότηση και θέλουν να ανέβουν στην Super League χωρίς όμως να γίνουν τα πλέι οφ που υπάρχουν ως διαδικασία από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αν περάσει η πρόταση της ΕΠΟ στην οποία έριξε το μπαλάκι η διοίκηση της Super League τότε θεωρείτε βέβαιο ότι οι υπόλοιπες ομάδες που κυνηγούν και αυτές την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία θα αντιδράσουν με τον Λεβαδειακό να έχει τονίσει ήδη ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Αν η ΕΠΟ αποφασίσει τώρα να πάρει πίσω την αρχική της απόφαση τότε στον ΟΦΗ θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 7 Ιουλίου κατά της ΕΠΟ για την παράνομη σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής λόγω της συμμετοχής του κ. Σμαϊλη σε αυτή.

Όπως και να έχει ο ΟΦΗ ετοιμάζεται αύριο για μια σκληρή μάχη στην Αθήνα σε διπλό μέτωπο και για αυτόν τον λόγο θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα εκτός από την νομική υπηρεσία της ΠΑΕ τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης που θα δώσουν δυναμικό παρόν τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β΄ – Γ΄ Εθνικής όσο και σε αυτό της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook