Με πολλές συναντήσεις ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσημη επίσκεψη κλιμακίου στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του Ποταμιού στα Χανιά. Επικεφαλής του κλιμακίου η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στη Β’ Αθηνών, συναντήθηκε την Δευτέρα και Τρίτη με εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το μεσημέρι η κ. Λυμπεράκη συναντήθηκε στο ΕΒΕΧ με παραγωγικούς φορείς του Νομού. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή και τις εξαγωγές, τον τουρισμό και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΟΤΑΜΙ Ν.Χανίων Δάφνη Μανουσάκη, Μανώλης Νικολούδης, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Φραγκάκης.

Το ίδιο βράδυ η κ. Λυμπεράκη συναντήθηκε με τους εθελοντές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στα γραφεία του Κινήματος στα Χανιά.

Την Τρίτη το πρωί , η κ. Λυμπεράκη, μαζί με τις κυρίες Δάφνη Μανουσάκη και Λήδα Σηφοδασκαλάκη, στέλεχος του Ποταμιού και υπεύθυνη για τα τοπικά θέματα, επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Χανίων, Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο  κ. Γιάννη Μανωλικάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Φαντάκη και τη γραμματέα κα. Ολγα Τζοτζολάκη, για προβλήματα των εργαζομένων και συζητήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση του πλαισίου εργασίας. 

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, και ενημερώθηκαν από τον κ. Γιώργο Μανουσέλη για τον τρόπο λειτουργίας και χρηματοδότησης της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων..

Το μεσημέρι, σε γεύμα εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. κ. Λευτέρη Κοπάση, και τον αντιπρόεδρο του Ε.Β.Ε.Χ. κ. Χρήστο Μυλωνάκη, ενημερώθηκαν για το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΟΑΚ για τις αναπτυξιακές ανάγκες του νησιού καθώς και για τα έργα στα οποία πρέπει να μετουσιωθούν αυτές οι ανάγκες.

Το απόγευμα η κ.Λυμπεράκη συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΔΣ του Συλλόγου Φροντιστών Ν.Χανίων, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της ιδιωτικής εκπαίδευσης και ιδιίτερα το καυτό θέμα του ΦΠΑ 23% που πρόσφατα επιβλήθηκε στα δίδακτρα των φροντιστηρίων.

Αργά το απόγευμα ολοκλήρωσε τις επαφές της με συνάντηση στα γραφεία του οικονομικού Επιμελητητρίου με το ΔΣ του ΟΕΕ Δυτ. Κρήτης. Ο Πρόεδρος κ. Παντελής Πετσετάκης της εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των οικονομολόγων και λογιστών και έγινε μια γόνιμη συζήτηση με αντικείμενο την Ελληνική Οικονομία και την επιχειρηματικότητα . Στη συνάντηση παρεβρέθησαν οι υπ. Βουλευτές Χανίων με το ΠΟΤΑΜΙ Γιάννης Αποστολάκης και Μανώλης Λεράκης καθώς και ο Νικόλας Φουρναράκης (εκπρόσωπος Τύπου και ΜΜΕ του Κινήματος στα Χανιά). 

  Η κ. Λυμπεράκη , η οποία έδωσε κατά τη σύντομη παραμονή της στα Χανιά τέσσερεις συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ , .μετά το τέλος των συναντήσεών της δήλωσε « Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα στη γενέτειρά μου και είχα σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και οργανώσεις στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας μας. Συναντήθηκα κυρίως με τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας. Διαπίστωσα ότι ο κόσμος ακούει με προσοχή τις θέσεις του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, τις θέσεις της κοινής λογικής, τις προτάσεις μας για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές , που είναι απόλυτα επιβεβλημένες για την ανόρθωση της χώρας και την έξοδό μας από τα μνημόνια. Είμαι αισιόδοξη, ότι ο λαός μας θα δικαιώσει το ΠΟΤΑΜΙ για τη συνεπή και υπεύθυνη στάση του το τελευταίο επτάμηνο και θα μας αναδείξει τρίτη δύναμη στις εκλογές της 20 ής Σεπτεμβρίου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook