Απαράδεκτη εικόνας εγκατάλειψης παρουσιάζει ο χώρος του δημοτικού γυμναστηρίου της Παλιάς Ηλεκτρικής στα Χανιά.

Ξηλωμένες βρύσες, σωλήνες και καζανάκια συνθέτουν το σκηνικό των αποχωρητηρίων, για τα οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει κίνηση αποκατάστασής τους.

Ο χώρος έχει μείνει κλειστός από τότε που φιλοξενήθηκαν την τελευταία φορά μέσα, 240 μετανάστες. Από τότε το γυμναστήριο έχει μείνει κλειστό και δεν έχει γίνει από τον δήμο καμία προσπάθεια αποκατάστασης των φθορών.

Μάρτυρας οι φωτογραφίες από τον χώρο των αποχωρητηρίων. Οι νιπτήρες είναι χωρίς βρύσες, οι σωλήνες από τη ντουζιέρα είναι σπασμένες και καζανάκια χαλασμένα.

Παραλίγο να τον χτυπήσει αυτοκίνητο αναζητώντας αποχωρητήριο!

Η καθυστέρηση στην αποκατάσταση των ζημιών, δεν έχει να κάνει μόνο με συνθήκες υγιεινής ή την ύπαρξη στοιχειωδών υποδομών για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να αθληθούν, έχει να κάνει και με θέματα ασφαλείας. 

Όπως υποστήριξε στο Flashnews.gr αναγνώστης, τις προάλλες, ένα παιδί είχε πάει στην παλιά ηλεκτρική για να παίξει τέννις. Όταν χρειάστηκε να πάει στο αποχωρητήριο αναγκάστηκε να το αναζητήσει σε γειτονική επιχείρηση, εκτός γηπέδου (από τη στιγμή που και κλειστό είναι και σε άθλια κατάσταση). Αποτέλεσμα ήταν το παιδί παραλίγο να παρασυρθεί από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να περάσει την Αναγνώστου Γογονή αναζητώντας αποχωρητήριο.

Σε υποδομές, όπως το δημοτικό γυμναστήριο που έχουν να κάνουν με τη μαζική παρουσία κόσμου και ιδιαίτερα και παιδιών, κάθε καθυστέρηση από τη δημοτική αρχή για αποκατάσταση των ζημιών είναι ολιγωρία

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook