Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν ισχύσουν η όχι οι αδειοδοτήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 στην Football League.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής που ολοκληρώθηκε πριν λίγο αποφασίστηκε να κρατηθεί ίδια γραμμή με την Super League δηλαδή να ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες για την σεζόν 2010-2011 αλλά την τελική απόφαση για το τι θα γίνει να την πάρει η ΕΠΟ την απόφαση της οποίας θα σεβαστεί απόλυτα η Football League.

Στο διοικητικό συμβούλιο έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Κουράκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης καθώς και οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ.

Πλέον μετά και από αυτή την απόφαση το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΟΦΗ για το θέμα της αδειοδότησης μεταφέρεται στα γραφεία της ΕΠΟ όπου είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας που θα αποφασίσει τελικά τι θα γίνει με το θέμα των αδειοδοτήσεων στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής :

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ενέκρινε ομόφωνα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό περιόδου 2010 –2011.

2. Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ διατηρεί σε ισχύ την Προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον Κανονισμό αδειοδότησης της ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, και θα αποδεχθεί τις αποφάσεις της ΕΠΟ.
Οι ΠΑΕ ΟΦΗ και ΤΡΙΚΑΛΑ συμφωνούν μόνο ως προς το δεύτερο σκέλος της απόφασης.
Οι ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μόνο ως προς το πρώτο σκέλος της απόφασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook