Μάχη δίνουν οι γιατροί στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου, για να σώσουν έναν 50χρονο οδηγό ταξί που δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο νεαρούς με μηχανάκια όταν τους κόρναρε για να τους προσπεράσει!

Οι δράστες άρχισαν να βρίζουν τον ίδιο και την σύζυγό του και τον χτύπησαν τόσο δυνατά με μια πέτρα στο κεφάλι, που παρουσιάζει συμπτώματα επιληψίας!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο ύψος του Θολοποταμίου Χίου, όταν οι νεαροί μηχανόβιοι που νωρίτερα είχαν προσπεράσει το ταξί με επικίνδυνους ελιγμούς, σταμάτησαν απότομα ενοχλημένοι από την… κόρνα του ταξιτζή.

Ο ένας άρχισε να βρίζει χυδαία τη σύζυγο του 50χρονου και προσπάθησε να την χτυπήσει, ενώ ο άλλος σήκωσε μια μεγάλη πέτρα και την εκσφενδόνισε προς τον άτυχο ταξιτζή πετυχαίνοντάς τον στο κεφάλι!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κάλεσε η γυναίκα του, αλλά διακομίστηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω της εσωτερικής αιμορραγίας που του προκάλεσε το χτύπημα και των κρίσεων επιληψίας! Οι δύο 21χρονοι από το Πυργί εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χίου που τους άσκησε δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τους παρέπεμψε να δικαστούν στις 11 Ιουλίου.

Protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook