Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή (8/7). Τα κορίτσια του Μανόλη Φαρμάκη συμμετείχαν σε κοινή προετοιμασία με την Λάρισα, ομάδα Α2, από την Τρίτή (28/6) μέχρι και την Παρασκευή (1/7).

Οι δυο ομάδες έδωσαν συνολικά 4 φιλικές αναμετρήσεις στο κολυμβητήριο Χανίων και όσον αφορά το Ν.Ο.Χ. υπήρξε ικανοποίηση για τις εμφανίσεις και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, με τον Φαρμάκη να δηλώνει: «Αν και δεν βρισκόμαστε τόσο συχνά και έχουμε σοβαρή έλλειψη σε αγώνες, είμαστε σε καλό δρόμο. Όσο περνάνε οι μέρες γινόμαστε καλύτεροι και είμαι αισιόδοξος ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει. Η προετοιμασία με τη Λάρισα πήγε πολύ καλά, ωστόσο δεν είχαμε τη δυνατότητα να είναι όλα τα κορίτσια μαζί μας, καθώς η Γκέκα και η Μυλωνάκη απουσίαζαν στην Αθήνα λόγω των σπουδών τους και η Φαρμάκη ήταν στην εθνική. Έχουμε προβλήματα γενικώς, όπως είπα, οι προπονήσεις και οι αγώνες μας είναι ελλιπείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι στο πρωτάθλημα που ξεκινά την άλλη εβδομάδα να κυνηγήσουμε την άνοδο στην Α2»,

Συνολικά ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων χρησιμοποίησε 14 παίκτριες ανάμεσα στις οποίες και η τερματοφύλακας Χριστίνα Μπεκρή, που αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τον Ν.Ο. Αγίου Νικολάου. Η Μπεκρή, όπως εξάλλου και οι Φαρμάκη, Γκέκα και Μυλωνάκη θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Χανιώτικου Ομίλου να επιστρέψει στην Α2 κατηγορία, στο πλαίσιο των αγώνων για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις.

Πιο αναλυτικά, τα κορίτσια που συμμετείχαν στην κοινή προετοιμασία με τη Λάρισα ήταν τα εξής:

Βάσω Τσεκάκη, Σμάρω Φουφουλάκη, Μαριάνα Παντελάκη, Ραφαέλα Ευφραιμίδου, Εμμανουέλα Καπετανάκη, Αγγελική Κουκουβιτάκη, Ελένη Μαραγκουδάκη, Καρολίνα Μπεμπλιδάκη, Ελευθερία Κατσουλάκη, Ευλαμπία Μητράκη, Σοφία Ζανιδάκη, Μαρία Μανωλιουδάκη, Έλλη Βροντάκη, Χριστίνα Μπεκρή.

                                                                                                                        

Λευτέρης Αντωνακάκης