Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξαν ότι βρίσκονται οι Αθηνά Γεωργοπούλου και Βανέσσα Λίσλεβαντ στο πρώτο Παγκρήτιο τουρνουά Beach Volley στις κατηγορίες τζούνιορ που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Καρτερού.

Οι δύο αθλήτριες που συμμετείχαν στην κατηγορία Κ17 των κοριτσιών επικράτησαν στον τελικό με 2-0 σετ του ζευγαριού Μηλάκη/Μανιού και πήραν αήττητες την πρόκριση για την επόμενη φάση που θα γίνει στις 15 Ιουλίου στα Μάλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τέσσερεις αθλήτριες κάνουν μαζί προπόνηση και είναι συμπαίκτριες στο βόλεϊ σάλας.

Στόχος των δύο αθλητριών είναι και φέτος να διακριθούν και πάλι σε Πανελλήνιο επίπεδο όπως έγινε και πέρυσι όπου στους τελικούς Κ17 που έγιναν στα Ιωάννινα είχαν καταλάβει την 3η θέση.

Και φέτος όπως και πέρυσι η τελική φάση του Πανελληνίου τουρνουά Beach Volley Τζούνιορ θα γίνει στις Ράχες και τα σιρκουί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Από τους αγώνες που θα γίνουν στα Μάλια στις 15 Ιουλίου θα προκύψουν οι πρωταθλήτριες ομάδες της Κρήτης που θα αντιπροσωπεύσουν το νησί μας από εκεί και μετά στις διοργανώσεις που θα γίνουν σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Σπανουδάκης- Μιχελάκης από τα Χανιά που στον τελικό της κατηγορίας Κ17 των αγοριών επικράτησαν με 2-0 σετ των Χαιρέτη- Κανακάκη από το Ρέθυμνο.

Οι απονομές στους νικητές έγιναν από τους διαιτητές της δεύτερης ημέρας το τουρνουά Μανόλη Βλαχάκη και Δέσποινα Σπυριδάκη

Τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες είχαν ως εξής :

Κ17 Αγοριών : Σπανουδάκης / Μιχελάκης – Χαιρέτης/Κανακάκης 2-0

Κ17 Κοριτσιών : Γεωργοπούλου/Λίσλεβαντ – Μηλάκη / Μανιού 2-0

Κ20 Κοριτσιών : Χατζάκη Ρ. / Χατζάκη Ελ. – Καλαϊτζάκη/ Κτιστάκη 2-0

Κ20 Αγοριών : Καρύδας / Περπινάκης – Αεράκης /Σουλτάτος 2-0

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook