Τελευταία ενημέρωση: 10:05

Ανοίγει και πάλι σήμερα, στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων η υπόθεση του θανάτου της 14χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη  η οποία ξεψύχησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου το 2011, μετά από δηλητηρίαση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθεται ο ένας από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, ανήλικος τότε, (21 ετών σήμερα), αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για θανατηφόρα έκθεση και βιασμό κατά συναυτουργία. H ακροαματική διαδικασία που από τις 24  Μαρτίου, πήρε αναβολή για σήμερα, διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Το δικαστήριο τότε, είχε κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή της δίκης και  προκειμένου να αναγνωστούν και να εξεταστούν τα στοιχεία που προέκυψαν από την δίκη των υπολοίπων κατηγορουμένων, που ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων. 

Δικαστικές πηγές, με τη φράση “σήμερα θα πάει μέχρι τέλους” εξέφρασαν την εκτίμηση στο Flashnews.gr, ότι σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία χωρίς περαιτέρω αναβολές.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 11 Μαρτίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, όπου διεξάγονταν η δίκη των υπόλοιπων τριών κατηγορουμένων, – ο φίλος του 21χρονου που θεωρούνταν και αυτός βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καθώς και δύο γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου –  κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση του θανάτου της 14χρονης Στέλλας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook