Με την φράση του Ηράκλειτου “Ξυνόν γαρ αρχή και πέρας επί κύκλου περιφερείας” και υπο τον τίτλο “Ένας κύκλος κλείνει”, ο Γαβριήλ Κουρής γνωστοποίησε σε μήνυμά του την παραίτησή τοιυ απο την θέση του Ειδικού Συμβούλου στον Δήμο Κισσάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πορεία του κ.Κουρή θα συνεχιστεί και πάλι στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα σε…γειτονικό δήμο, πιό κοντά στα Χανιά.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Γαβριήλ Κουρής αναφέρει τα εξής:

“Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η λύση της συνεργασίας μου με το Δήμο Κισσάμου σε συνέχεια της σχετικής αίτησης παραίτησης που υπέβαλλα από τη θέση του Ειδικού Συμβούλου.

Με αφορμή αυτόν τον όμορφο και δημιουργικό κύκλο που κλείνει, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κισσάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Το ήθος, η ακεραιότητα, η εντιμότητα, η εργατικότητα, ο δυναμισμός, η επιμονή και η υπευθυνότητα αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα του που θεωρώ πως εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Δήμο Κισσάμου.

Ολόψυχα ευχαριστώ επίσης, το σύνολο των στελεχών της Δημοτικής Αρχής – την Πρόεδρο του ΔΣ, τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους – όπως και το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.

Στο χρονικό διάστημα των 10 μηνών που υπηρέτησα ως Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Κισσάμου, μπορέσαμε – με τη συνεργασία όλων των στελεχών της Δημοτικής Αρχής – να δρομολογήσουμε έργα και δράσεις σε μία σειρά από κρίσιμους θεματικούς τομείς ενώ παράλληλα – στο διάστημα αυτό – τέθηκαν οι βάσεις για την επιχειρησιακή/λειτουργική αναδιοργάνωση του Δήμου και διαμορφώθηκαν με συστηματικό και συγκροτημένο τρόπο – για πρώτη φορά στο Δήμο Κισσάμου – διαδικασίες και λειτουργίες που προήγαγαν τη διοικητική καινοτομία και εξωστρέφεια.

Κλείνοντας επισημαίνω τούτο:

Η ζωή είναι γεμάτη από κύκλους.
Δίχως αφετηρία και τερματισμό.
Απλά διαδρομή, πορεία …
Αυτή συνεχίζεται…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook