Ήξεραν πού χτυπούσαν και τι θα συναντούσαν οι πέντε άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν με κουκούλες στα πρόσωπα σε ένα σπίτι στο Ομορφοχώρι Λάρισας. Αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη και την σύζυγό του, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και τους έσυραν στην τουαλέτα του σπιτιού όπου τους κλείδωσαν! Όσο έμειναν στο σπίτι, τους κατέγραφε η κάμερα κλειστού κυκλώματος, αλλά προφανώς γνώριζαν την ύπαρξή της και την «ξήλωσαν» μαζί με τον σκληρό δίσκο στον οποίο καταχωρούνταν οι εικόνες!

Οι δράστες ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι, άρπαξαν 12.000 ευρώ και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο εγκατέλειψαν στην είσοδο του χωριού, όπου βρέθηκε μετά από ώρες. Το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί μισή ώρα αργότερα και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των κακοποιών, οι οποίοι όμως είχαν γίνει άφαντοι.

*** Στην Πρέβεζα, ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν ένοπλο που φορούσε γυαλιά ηλίου και προσπαθούσε να διαρρήξει την πόρτα! Μόλις τον είδε, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τον χτυπήσει. Όμως, εκείνος αντιστάθηκε και κατάφερε να τον χτυπήσει και να τον τρέψει σε φυγή. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο επίδοξος διαρρήκτης ήταν… μεθυσμένος!

*** Στο χωριό Φούφας της Κοζάνης, ένας άγνωστος τρύπωσε από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο σπίτι ενός 84χρονου και άρπαξε 1.200 ευρώ. Όμως, ο γέροντας ξύπνησε από τον θόρυβο και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.

Τότε ο δράστης τον έσπρωξε βίαια και τον έριξε στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στη μύτη. Έτσι, ο κακοποιός διέφυγε με την λεία του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook