Ετοιμάζοντας το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της, η Ριάνα φωτογραφίζεται ολόγυμνη για το Vanity Fair. Η φωτογράφιση και οι δηλώσεις της για τον Κρις Μπράουν έβαλαν φωτιά στο Facebook, το Twitter και όλα τα social media και το διαδίκτυο μαζί.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για το τεύχος Νοεμβρίου του Vanity Fair, υπήρξε αποκαλυπτική για τον πρώην σύντροφό της και μεγάλο της έρωτα Κρις Μπράουν. Η θυελλώδης σχέση τους είχε οδηγήσει και στον ξυλοδαρμό της, με τις φωτογραφίες μέσα στα αίματα να κάνουν τότε τον γύρο του κόσμου.

Από την ερώτηση για τη φήμη του κακού κοριτσιού και τις αμέτρητες σχέσεις που της χρεώνουν, η Ριάνα ξεκίνησε τις αναφορές της στον Κρις Μπράουν. Υποστηρίζει ότι ο τελευταίος της επίσημος σύντροφος που είχε ήταν ο Κρις Μπράουν. Είχαν επιχειρήσει να είναι ξανά μαζί τρία χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της στις 7 Φεβρουαρίου του 2009.

Ήταν η νύχτα πριν τα Grammys. Μετά από ένα πάρτι του Clive Davis ακολούθησε το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της και πιθανότατα θα συνδέεται για πάντα με αυτή. Η πρώτη της αγάπη, ο τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν της επιτέθηκε μέσα στη νοικιασμένη Λαμποργκίνι του. Την άφησε κακοποιημένη και μέσα στα αίματα στην άκρη ενός δρόμου. Οι φωτογραφίες της με μελανιασμένο και πρησμένο πρόσωπο δημοσιοποιήθηκαν από το ΤΜΖ. “Μια πολύ κακιά γυναίκα σκέφτηκε πως μια επιταγή είναι πιο σημαντική από την ηθική”.

Νιώθει όπως το θύμα που τιμωρείται ξανά και ξανά. “Είναι κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν θέλω να πω “ξεπεράστε το” επειδή είναι κάτι πολύ σοβαρό. Είναι ακόμα πραγματικότητα. Πολλές γυναίκες, πολλά νέα κορίτσια εξακολουθούν να το ζουν αυτό. Όπως και πολλά αγόρια. Δεν είναι ένα θέμα να κρύψεις κάτω από το χαλί, οπότε δεν μπορώ να το απορρίψω σαν να μην ήταν τίποτα ή να μην το πάρω σοβαρά. Αλλά ούτε εγώ ούτε κανένας άνθρωπος που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας θέλει να το θυμάται. Κανείς δεν θέλει καν να το παραδεχτεί. Οπότε το να μιλάς για αυτό είναι σαν… πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό; Δεν μου ήταν εύκολο αυτό”.

Ήταν σκεπτική και πολύ προσεκτική όταν μίλησε για την επανασύνδεσή της με τον Κρις Μπράουν και την απόφασή της να ζητήσει άρση της περιοριστικής εντολής εναντίον του. “Ήμουν εκείνο το κορίτσι. Το κορίτσι που θεωρούσε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πιο δυνατοί από άλλους. Ίσως είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είμαι “κατασκευασμένη” για να διαχειριστώ τέτοια σκατά. Ίσως είμαι ο άνθρωπος που είναι σαν ο φύλακας – άγγελος για αυτό το πρόσωπο. Να είμαι εκεί όταν δεν είναι αρκετά δυνατοί, όταν δεν τους καταλαβαίνει ο κόσμος, όταν χρειάζονται κάποιον να τους ενθαρρύνει με θετικό τρόπο και να τους πει το σωστό”. Πίστευε ότι θα τον αλλάξει 100% όπως παραδέχεται.

“Ήμουν πολύ προστατευτική μαζί του. Αισθάνθηκα ότι οι άνθρωποι δεν τον καταλάβαιναν. Ακόμα και μετά… Αλλά ξέρεις, μετά από λίγο καιρό συνειδητοποιείς ότι σε μια τέτοια κατάσταση πως είσαι ο εχθρός. Θέλεις το καλύτερο για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά αν τους θυμίζεις τις αποτυχίες τους ή αν τους θυμίζεις κακές στιγμές στη ζωή τους ή ακόμα και αν λες ότι είμαι πρόθυμος να συμβιβαστώ με κάτι, δεν σε υπολογίζουν τόσο. Γιατί ξέρουν ότι δεν αξίζεις αυτό που θα δώσουν. Και αν το ανεχτείς, ίσως συμφωνείς ότι σου αξίζει αυτό. Τότε ήταν που τελικά είπα “ήμουν ηλίθια που πίστευα ότι έχω φτιαχτεί για αυτό”. Μερικές φορές απλά πρέπει να φύγεις μακριά”.

Όσο για το πώς αισθάνεται σήμερα για τον Κρις Μπράουν; “Δεν τον μισώ. Θα τον νοιάζομαι μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν είμαστε και εχθροί. Δεν έχουμε σχέση τώρα”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook