Διόλου απίθανο να δούμε τα δύο παλληκάρια της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας, τους Καραμέρο – Χαριτάτο στο κανάλι της Κηφισιάς την επόμενη σεζόν.

Το δίδυμο, που χτύπησε την πρωτιά όταν πρωτοεμφανίστηκε έμεινε εκτός ΑΝΤ1, αλλά από ότι φαίνεται όχι χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Ένα δυνατό… φλερτ υπάρχει με τον τηλεοπτικό σταθμό Star και οι πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζονται για την πρωινή ζώνη του σταθμού με μία δυνατή ομάδα που ήδη προετοιμάζεται εκ των έσω του σταθμού

Οι ίδιοι πάντως είναι σίγουρο ότι επιθυμούν αυτήν την συνεργασία γιατί θεωρούν ότι ταιριάζουν στον χαρακτήρα του καναλιού και αποδέχονται απόλυτα και τις επιλογές του Σταμάτη Μαλέλη που τον θεωρούν νούμερο ένα σε ότι κάνει.

Το ζητούμενο είναι τώρα ποια ζώνη θα αναλάβουν , εφόσον κλείσουν συμφωνία με το κανάλι της Κηφισιάς. Πληροφορίες λένε ότι οι ίδιοι προτιμούν την πρωινή ζώνη μιας και έχουν την εμπειρία του πρωινού ξυπνήματος, αλλά κανείς δε λέει ότι δεν θα δεχθούν και όποια άλλη άλλη τους προκύψει. Η είδηση πάντως ότι μπορεί το δίδυμο να ανήκει από το Σεπτέμβριο στο δυναμικό του Star, έχει κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους εντός κι εκτός καναλιού…

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook