Μπορεί πριν λίγες μέρες ο Απόστολος Παπουτσάκης να τόνιζε ότι ο Εργοτέλης δεν θα ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Επσταϊν όμως φαίνεται ότι η κρητική ομάδα επανέρχεται για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Ο Επσταϊν μάλλον θα μείνει ελεύθερος τελικά από τον Ολυμπιακό καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Βαλβέρδε, λόγω του ότι έχει αρκετούς παίκτες στη θέση του και δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Αυτή η κίνηση από την μία θα ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού που αρέσει πολύ στον Καραγεωργίου, αλλά από την άλλη θα βάλει στο παιχνίδι της απόκτησης του και τους υπόλοιπους μνηστήρες αφού η Κέρκυρα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη που είχε και πέρυσι στο ρόστερ της και έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Επσταϊν υπάρχει και αυτή του Κώστα Καπετάνου που είναι ελεύθερος και επίσης έκανε προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παράλληλα ο Εργοτέλης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις από την αγορά της Σερβίας που του έχει προτείνει ο γνωστός μάνατζερ Μπόρις Τσβιγιάνοβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook