Μέσω του διαδικτύου διαφήμιζαν τις «υπηρεσίες» τους δύο Ρωσίδες εκδιδόμενες, στην Ρόδο.

 Συγκεκριμένα προχθές συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δύο αλλοδαπές υπήκοοι Ρωσίας ηλικίας 28 και 29 ετών, για παράνομη εργασία και παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί εντόπισαν στο διαδίκτυο ιστοσελίδα όπου σύμφωνα με ξενόγλωσση αγγελία αλλοδαπή γυναίκα βρισκόταν στη Ρόδο και εκδίδεται με αμοιβή.

Αστυνομικός προσποιούμενος τον «πελάτη» επικοινώνησε τηλεφωνικά και ορίστηκε συνάντηση σε ξενοδοχείο της Ρόδου προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με δύο γυναίκες αντί του χρηματικού ποσού των τετρακοσίων ευρώ.

Ο Αστυνομικός μετέβη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν οι αλλοδαπές, προκατέβαλε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό και στη συνέχεια οι αλλοδαπές συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές κατείχαν visa σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε εργασία στη Χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

proodos.net

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook