Δυο εργαστήρια παραγωγής ναρκωτικού SKUNK εντόπισαν και κατέσχεσαν μέσα σε λίγες ημέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό που εξελίχθηκε την τελευταία πενταετία, από τη «χώρα της τουλίπας», ιδιαίτερα βαρύ και δραστικό και ουσιαστικά «μιλάμε» για μίξη ειδικής ποικιλίας χασίς με παραισθησιογόνες ουσίες που «χτυπά» αμέσως το χρήστη και δημιουργεί επικίνδυνες παρενέργειες στον οργανισμό.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης ουσίας και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες όπου οι πληροφορίες λένε πως περίεργοι τύποι φορτωμένοι με το νέο ναρκωτικό θα πλημμυρίσουν τα νεανικά στέκια όλης της χώρας.

Περισσότερα από 20 κιλά SKUNK θα έδιναν τα συνολικά 64 φυτά που καλλιεργούσαν δυο «επιχειρηματίες» στα Φηρά και το Ημεροβίγλι και θα τα έριχναν στα νεανικά στέκια του νησιού τον Αύγουστο.

Ωστόσο αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης με επικεφαλής τον αστυνόμο Α΄ Δημήτρη Παντελή κατάφεραν να πληροφορηθούν τα σχέδια των δυο ανδρών και να κάνουν έφοδο στα δυο μυστικά εργαστήρια. Όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, οι δυο «επιχειρηματίες» είχαν στήσει πολύ καλά το κόλπο και πλέον οι αρχές ψάχνουν για τους συνδέσμους τους τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

PROTO THEMA