Πολλά μπράβο μοίρασε, στις δηλώσεις τους, στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσίασαν και τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στην Αναγέννηση ο Θωμάς Γράφας.

Η τοποθέτηση του προπονητή του ΑΟΧ για το παιχνίδι:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που στο μυαλό μας δεν υπήρχε κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Είπαμε και πριν το ματς ότι για να πιάσει τόπο ο σημαντικός πόντος που πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα πρέπει να συνοδευτεί με νίκη απέναντι σε μία δύσκολη και καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι η Καρδίτσα. Θεωρώ ότι μετά το πρώτο τέταρτο ήμασταν αρκετά καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όσο περνούσε ο χρόνος βρίσκαμε ακόμα καλύτερα τα πατήματά μας, γιατί εκείνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι δεν είναι εύκολο να λες ότι πρέπει σήμερα να κερδίσω οπωσδήποτε και εμείς το είπαμε αυτό πριν το ματς. Είναι κάτι το οποίο σου δημιουργεί άγχος και πίεση, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί μάλλον έχουν μάθει και αντέχουν και την πίεση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες κόντρα επιθέσεις, που είναι λογικό να πάρει μέτρα ο αντίπαλος γιατί πλέον το σκορ ήταν 2-0 και εμείς κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε αυτό το υπερπολύτιμο αποτέλεσμα για εμάς, θα μπορούσε το σκορ να έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Όμως θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές κατέθεσαν ψυχή, έδωσαν ό,τι είχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο και πάρα πολλά συγχαρητήρια. Εμείς ήδη κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο την προσεχή εβδομάδα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και με τη συγκομιδή βαθμών που έχουμε, γιατί είμαστε ρεαλιστές. Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου τον Σάκη Θεοδοσιάδη, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, ό,τι καλύτερο το ίδιο και στην Αναγέννηση, να υλοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει και ο ίδιος και η ομάδα του».

Για τους 7 κερδισμένους βαθμούς στα τρία τελευταία ματς και την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του: «Όταν το καλοκαίρι ήρθα στην ομάδα κι επειδή είμαι από αυτούς που δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου και δεν θα κρυφτώ ποτέ κάποιοι ήθελαν να βλέπουν από το πρώτο φιλικό ματς την ομάδα να κάνει αυτά που δεν γινόταν να κάνει. Είχα πει από τότε ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα-βήμα θα παρουσιάζεται καλύτερη τηρουμένων των αναλογιών και της δυσκολίας που υπήρχε έχοντας ένα ρόστερ 26 καινούριων ποδοσφαιριστών, που ο ένας δεν ήξερε στο πρόσωπο τον άλλο και ούτε τον είχε ξαναδεί! Βλέπετε ότι με την πάροδο του χρόνου παρουσιάζουμε σχετικά καλό πρόσωπο, αλλά δεν είμαστε στα επίπεδα που θέλουμε να είμαστε εγώ και οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι. Ως προς τη συγκομιδή βαθμών νομίζω ότι έχουμε πετύχει αρκετά πράγματα και αυτό το δείχνουμε με τα αποτελέσματα που παίρνουμε. Θέλω να σταθώ ότι στο κομμάτι στο ότι εδώ γίνεται μία δουλειά από τα παιδιά τα οποία είναι προσηλωμένα και αφοσιωμένα στον στόχο τους. Αν θα δείτε η ομάδα αυτή έχει αρχή και τέλος και όσο θα είμαστε μαζί θα έχουμε και αρχή και τέλος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook