Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, αλλά και για το πώς η κορούλα του έχει ομορφύνει τη ζωή του.

 Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που η Αγγελική Δαλιάνη έπαιζε στη «Μαρία την Άσχημη» και τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι: «Ό,τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε. Δεν άλλαξε τίποτα. Απλώς ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για μας. Πιστεύω όμως ότι τότε ήταν μεγάλη έκπληξη και για την ελληνική σόουμπιζ. Θύμιζε λίγο αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό με τους παπαράτσι. Αλλά ήταν μία όμορφη περίοδος. Νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο, παρόλο που δεν ξέραμε από αυτά».

 Ο Μάνος Παπαγιάννης θεωρείται από τα καλά παιδιά του χώρου, ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι είναι απλά ένας καθημερινός άνθρωπος: «Δεν είμαι και το καλύτερο παιδί. Στη ζωή μου έχω κάνει και εγώ τις χαζομάρες μου, όπως όλοι οι άνθρωποι. Νομίζω ότι αυτή η εντύπωση έχει δημιουργηθεί γιατί είμαι πολύ τυπικός στη δουλειά μου. Εγώ θεωρώ ότι είμαι καθημερινός άνθρωπος».

 Ο ηθοποιός μίλησε για την Αγγελική Δαλιάνη: «Το μυστικό είναι ότι έχει ό,τι λείπει από εμένα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, ακόμα και σε μικρά πράγματα. (…) Είμαι πολύ τυχερός, αλλά δεν ήρθαν όλα τόσο εύκολα όσο φαίνεται. Έχω τρέξει και έχω δουλέψει πάρα πολύ για να τα καταφέρω. Κι ακόμα το κάνω».

 Τέλος, για τη μεγάλη του αδυναμία, την μοναχοκόρη του, εξηγεί: «Η Λυδία περπατάει, μιλάει, μετράει μέχρι το 10, κάνει απίστευτα πράγματα. Όταν λέει \”μπαμπάκα\” λιώνω. Το παιδί ολοκλήρωσε την ευτυχία, αλλά λείπουν ακόμα κάποια κομμάτια για να ολοκληρωθεί. Όπως ένα δεύτερο παιδάκι. Το θέλω και ελπίζω να πείσω την Αγγελική να γίνει σύντομα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook