Η Eye Wide Digital Marketing Agency διαθέτει και προσφέρει διαδικτυακές λύσεις για κάθε στρατηγική που χρειάζεται να γίνει για την ανάπτυξη, την αναβάθμιση, την εξέλιξη και την αποτελεσματική επιτυχία κάθε project, ειδικότερα στον τομέα κατάταξης των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (Google).

Αυτό έρχεται να προσυπογράψει και η πολύχρονη συνεργασία με την Google και την υπηρεσία GoogleAdWords, αφού η Eyewide είναι πιστοποιημένος συνεργάτης, και μάλιστα με 5 πιστοποιητικά, πράγμα που την κατατάσσει στην 1η θέση για την Κρήτη, και μέσα στις 10 σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Eyewideέχει πιστοποιηθεί στις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Display Advertising, για τη δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση της AdWords καμπάνιας, με εικόνα και video
  • Search Advertising, για δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση της AdWords καμπάνιας στη μηχανή αναζήτησης Google
  • Mobile Advertising, για τη σωστή διαχείριση και βελτιστοποίηση της AdWords καμπάνιας στις κινητές συσκευές
  • Shopping, ένας ιδιαίτερος τρόπος διαφήμισης πάνω σε eCommerce για αγορές Google
  • Google Analytics, για σωστό reporting με στατιστικά στοιχεία για την εξέλιξη των διαφημίσεων

Η υπηρεσία Google Adwords δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διευρύνουν και να εξειδικεύσουν το κοινό τους με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Εγγυάται την αύξηση των άμεσων πωλήσεων παρουσιάζοντας το προϊόν ή τις υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τις ανάγκες των χρηστών.

ΗEyeWideαπό το 2012, με την εμπειρία της και την υποστήριξη της τεχνολογίας Google, βοηθάει επιχειρήσεις να οργανώσουν επιτυχημένες καμπάνιες που θα αυξήσουν τις αποδόσεις τους. Διαθέτουν την εμπειρία να βελτιώσουν και να παρακολουθήσουν τις καμπάνιες. Παρέχουν τη δυνατότητα  να γίνει η επένδυση απόλυτα κερδοφόρα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

 

Λίγα λόγια για την Eyewide Digital Marketing Agency

H Eyewide Digital Marketing Agency -με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης- δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων. Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. Η Eyewide Digital Marketing Agency, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και σας οδηγεί στην δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός, είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από μια ποιοτική σελίδα, η οποία θα τονώσει το σύγχρονο προφίλ του πελάτη και θα οδηγήσει σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων – πωλήσεων.

Υπηρεσίες
Hotel Internet Marketing
Δημιουργία και ανάπτυξη δικτυακών τόπων σε CMS
Search Engine Optimization Marketing (SEO)
Pay Per Click Marketing (Google AdWords)
Social Media Marketing
– Online Reputation Management (tripadvisor, holidaycheck)
– Email Marketing
– eSales& Revenue Management

 

Eyewide Internet Marketing Agency
Κων/πόλεως 12 71304 Ηράκλειο Κρήτης
url: http://www.eyewide.gr
Τηλ: +302810 250180 & +302810 333175
Φαξ: +302810-333205

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook