Συγκεντρώνοντας έναν μεγάλο αριθμό εκθετών από όλη την Ελλάδα, το τρίτο 100% Hotel Show ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του αύριο Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. 

Όπως σε κάθε διοργάνωση του 100% Hotel Show, οι εκθέτες χωρίζονται σε 6 Steps, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα στάδια ανάπτυξης ενός σύγχρονου ξενοδοχειακού προϊόντος:

Ο διαχωρισμός αυτός βοηθάει ιδιαίτερα τον επισκέπτη της έκθεσης, ο οποίος μπορεί να οργανώσει το χρόνο και τα ραντεβού του πιο αποτελεσματικά, ενώ μπορεί να βρει ευκολότερα και σε ένα σημείο περισσότερες προτάσεις και επιλογές για το θέμα που τον ενδιαφέρει. 

Η τρίτη διοργάνωση του 100% Hotel Show, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 120 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω εντυπωσιακών περιπτέρων και κατασκευών, απομακρυνόμενοι από τις κλασικές ‘εκθεσιακές δομές’ και προσεγγίζοντας τα σύγχρονα διεθνή εκθεσιακά δεδομένα.

Δείτε την ανανεωμένη λίστα των εκθετών

 

Οδηγίες πρόσβασης στην έκθεση Hotel Show

Το 100% Hotel Show θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:
Το MEC Παιανίας είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (αριθμ. 301) όσο και μέσω της Αττικής οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα).

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
Ειδικά πούλμαν της έκθεσης θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες από/προς το σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, με τακτικά δρομολόγια. Τα συγκεκριμένα δρομολόγια μπορείτε να τα δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑΞΙ:
Σε συνεργασία με την εταιρεία Athens 1 Intertaxi, το 100% Hotel Show προσφέρει στους επισκέπτες του οικονομικές λύσεις μετακίνησης με ταξί. Καλώντας στο 210 9212800 και αναφέροντας ότι η διαδρομή θα είναι για το 100% Hotel Show, οι επισκέπτες μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα. Για ενδεικτικές τιμές διαδρομών πατήστε εδώ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook