Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας και στα πλαίσια του φετινού εορτασμού της Αγίας Μαρίνας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 12:00μ.μ. στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας Βόνης.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου, η Δημοτική Αστυνομία Μινώα Πεδιάδας, η Ιερά Μητρόπολις Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, οι Σύλλογοι Τοπικών Κοινοτήτων και φορείς του Δήμου.

Ο τριήμερος εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στο Μοναστήρι της Βόνης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 15, 16 και 17 Ιουλίου αποτελεί θρησκευτικό γεγονός ευρείας κλίμακας και προσελκύει χιλιάδες πιστούς, τόσο από την Κρήτη, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Σκοπός της αυριανής σύσκεψης είναι ο συντονισμός για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της Ιεράς Πανήγυρης με κυρίαρχα τα θέματα προσβασιμότητας και εξυπηρέτησης προς όφελος πολιτών και επισκεπτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook