Εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ αλλά και του βουλευτή του κόμματος Μανόλη Στρατάκη στράφηκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, οι οργισμένοι οδηγοί ταξί στο Ηράκλειο, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Οι επαγγελματίες του κλάδου πραγματοποίησαν μέσα σε μία ημέρα δύο πορείες με τα ταξί τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Λίγες ημέρες μετά την διάλυση των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από αγανακτισμένους πολίτες που διαδήλωναν για το μεσοπρόθεσμο, ο χώρος μπήκε ξανά στο στόχαστρο, αυτή τη φορά των αυτοκινητιστών, οι οποίοι μόλις πέρασαν από την οδό Αβέρωφ όπου στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος πέταξαν αυγά και ντομάτες, ενώ οι πιο θερμόαιμοι προκάλεσαν φθορές στην είσοδο.

Άλλη ομάδα των διαδηλωτών, προκάλεσε φθορές στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανόλη Στρατάκη, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα από τα γραφεία της Ν.Ε. Και συγκεκριμένα στην πλατεία Κορνάρου.

Το επίσημο συνδικαλιστικό όργανο των αυτοκινητιστών πάντως καταδίκασε τις επιθέσεις αυτές ενώ υπήρξε επικοινωνία με τα τοπικά στελέχη του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook