Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, δεν θα γίνει η συνάντηση Ραγκούση-ιδιοκτητών ταξί λόγω κατάληψης στο υπουργείο

Κρίσιμη είναι η σημερινή συνάντηση του υπουργού Υποδομών Γ. Ραγκούση με την ομοσπονδία ιδιοκτητών ταξί μετά την απόφαση του πρώτου να προχωρήσει στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου.

Αν και το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών είχε οριστεί χθες και οι αυτοκινητιστές ταξί έφτασαν έξω από το υπουργείο με τα οχήματά τους προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρο Μεσογείων, ωστόσο λόγω απουσίας του κ. Ραγκούση, η συνάντηση ανανεώθηκε για σήμερα.

Οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες 24ωρη απεργία παρέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή του γραφείου του κ. Ραγκούση καθώς και στο γενικό γραμματέα του υπουργείου Χ. Τσιόκα.

Οι αυτοκινητιστές στο ψήφισμά τους αναφέρουν ότι η απόφαση για την απελευθέρωση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχαν συμφωνηθεί με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στον κλάδο.

Οι ιδιοκτήτες ταξί στο ψήφισμά τους απευθύνουν προς το υπουργό έκκληση για διάλογο με στόχο ένα μοντέλο ταξί βιώσιμου και προσαρμοσμένου στις πραγματικές ανάγκες.

Μετά την συνάντηση των αυτοκινητιστών με τον υπουργό θα αποφασίσουν το μέλλον τον κινητοποιήσεων τους.

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook