Μια σημαντική προσθήκη αλλά και εξίσου μια σημαντική αποχώρηση περιλάμβανε το μενού της Πέμπτης για την ομάδα της Επισκοπής.

Στην ομάδα του Ρεθύμνου ανήκει από σήμερα ο πρώην επιθετικός του Α.Ο Χανιά Βασίλης Γωνιωτάκης ενώ από την άλλη ο 18χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Κελαϊδής από το Περιφερειακό και την ομάδα της Επισκοπής του χρόνου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Βασίλη Γωνιωτάκη σίγουρα η προσθήκη του ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή της Επισκοπής αφού ο έμπειρος στραϊκερ πέρυσι είχε μια πολύ καλή χρονιά στη Football League 2 με την ομάδα του Α.Ο Χανιά μετρώντας 27 συμμετοχές και 9 τέρματα .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής για την μεταγραφή του Γωνιωτάκη :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Γωνιωτάκη. Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε σήμερα και θα αγωνίζεται με την ομάδα μας τη νέα σεζόν»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Επισκοπής στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Γωνιωτάκης υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια της Επισκοπής. Ήρθα για να καταφέρουμε να κάνουμε το όνειρο όλων αυτών που αγαπούν αυτή την ομάδα πραγματικότητα. Θέλω να βοηθήσω και εγώ να πάρουμε το πρωτάθλημα, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και του χρόνου το Ρέθυμνο να έχει και πάλι μια ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία».

«Βήμα παραπάνω στην καριέρα μου»

Ως ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του προκειμένου να υλοποιήσει τα όνειρα που έχει για το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την μετακόμιση του στον Παναιτωλικό ο Αντώνης Κελαϊδης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στο επίσημο σαϊτ της Επισκοπής για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του λέγοντας : «Ευχαριστώ την Επισκοπή και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Μεγάλο ευχαριστώ και στον Πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και το όλο το Δ.Σ. για τα όλα όσα μου προσέφεραν τα τελευταία χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Πάω σε μια ομάδα Super League κάνοντας ένα βήμα παραπάνω για να προσπαθήσω να φτάσω το όνειρο μου. Εύχομαι η Επισκοπή να έχει πάντα επιτυχίες και στους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να πετύχουν την άνοδο γιατί τους αξίζει».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής τώρα για την μεταγραφή του Κελαϊδή στον Παναιτωλικό αναφέρει:
«Ο ποδοσφαιριστής την ομάδας μας Αντώνης Κελαϊδής θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Το Δ.Σ. το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια του για να πραγματοποιήσει το όνειρο του».
Ο Κελαϊδής αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα στις 8 Ιουλίου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook