Επίσκεψη στο δημαρχείο Πλατανιά πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο κ. Αρναουτάκης συναντήθηκε με το δήμαρχο Πλατανιά κ. Γ.Μαλανδράκη με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν έργα της περιοχής τα οποία προορίζονται για ένταξη στο ΕΣΠΑ., και αφορούν το ΠΕΠ Κρήτης.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο δήμαρχος Πλατανιά, τέθηκαν υπόψη του Περιφερειάρχη Κρήτης κάποια προβλήματα που υπάρχουν, στην ένταξη ανάπλασης της δημοτικής οδοποιίας στην παλαιά εθνική οδό από τον Πλατανιά μέχρι και το Μάλεμε. Όπως είπε ο κ. Μαλανδράκης, ο κ. Αρναουτάκης δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες τεχνικές δυσκολίες και τα προγράμματα αυτά, ύψους 4 εκατ. ευρώ να ενταχθούν.

Ο δήμαρχος Πλατανιά σημείωσε ότι τα συγκεκριμένα έργα είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του δήμου καθώς βοηθάνε στην ανάπλαση όλου του βορείου μετώπου, της παλαιάς εθνικής οδού από τον Πλατανιά μέχρι και το Μάλεμε.

Επίσης ο κ. Μαλανδράκης ζήτησε τη βοήθεια της Περιφέρειας \”για την ένταξη προγραμμάτων στο ΕΣΠΑ που αφορούν στον εξοπλισμό των ΠΣΕΑ, και τα οποία είναι απαραίτητα για το δήμο με δεδομένο τον μεγάλο ορεινό όγκο στην ενδοχώρα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook