Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων μετά την απόφαση του Νομικού Επιτελείου της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια αλλά να ζητήσει αναβολή μέχρι τις 21 Ιουλίου. 
Η ΕΠΟ με μια φωτογραφική ανακοίνωση και υποκύπτοντας κατά κάποιο τρόπο και στους ωμούς εκβιασμούς των παραγόντων των υπολοίπων ομάδων τονίζει με λίγα λόγια το ότι αν ο ΟΦΗ δεν αποσύρει άμεσα την προσφυγή του από το Εφετείο Αθηνών θα υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος. 
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής : «Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να βρίσκεται περεταίρω σε εκκρεμότητα. Όποιος επιμένει να τοποθετεί προσκόμματα στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με ανοίκεια για τη διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια νομικά τεχνάσματα, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες συνέπειες από τους κανονισμούς».
Μετά από αυτή την εξέλιξη και υπό την απειλή να χάσει ότι κέρδισε μέχρι τώρα η κρητική ομάδα με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι αποσύρει την προσφυγή της από το Εφετείο Αθηνών : «Μετά την δικαίωση της από το Διαιτητικό Δικαστήριο η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ παραιτείται από την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών». 
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που υποχρεώνει την Football League να τροποποιήσει την αρχική της προκήρυξη και να διεξάγει άμεσα τα πλέϊ οφ χωρίς να λάβει υπόψη τις αδειοδοτήσεις έχει φτάσει στα γραφεία της Ένωσης Β΄ – Γ΄ Εθνικής και δεν τίθεται θέμα να μην κάνει δεκτή την απόφαση αυτή η Football League και η Super League από την στιγμή που και οι δύο Ενώσεις με ανακοινώσεις τους την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κάνει γνωστό ότι είναι αρνητικοί στο να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις αλλά από την άλλη θα σεβαστούν την τελική απόφαση που θα πάρει η ΕΠΟ πάνω σε αυτό το ζήτημα. 

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο

Οι εξελίξεις αυτές αλλά και ο προγραμματισμός της ομάδας για τα ενδεχόμενα πλέϊ οφ αλλά και για την επόμενη χρονιά είναι και το βασικό θέμα συζήτησης στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 8 το βράδυ και στο οποίο αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook