Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ταξιδεύουν στην Αθήνα οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Οι «μπόμπιρες» του Γιώργου Φραγκέδη θα δώσουν συνολικά 5 παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους στο κολυμβητήριο Γλυφάδας με το έργο τους να είναι δύσκολο για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα τελικά.

Όπως σημειώνει ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Γιώργος Φραγκέδης, «τα παιδιά προσπάθησαν τις τελευταίες 15 μέρες να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Με καλή προσπάθεια απ’ όλους, θα έλεγα πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν παραγνωρίζουμε βέβαια ότι ο όμιλος είναι δύσκολος, καθώς το Παλαιό Φάληρο είναι το μεγάλο φαβορί ενώ υπάρχει και ο Παναθηναϊκός που είναι επίσης πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά μας έχουν καλή ψυχολογία γιατί με τους αγώνες που έπαιξαν στην προηγούμενη φάση, έχουν ανέβει ενώ απέκτησαν και τις πρώτες τους εμπειρίες. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να έχουμε την τύχη μαζί μας και με λίγη καλή προσπάθεια, δεν αποκλείεται τίποτα».

Η αποστολή του Ν.Ο.Χ.:

Βασίλης Βολτυράκης, Μιχάλης Σταματάκης, Μιλτιάδης Κουμπατίδης, Παντελής Πελέσης, Μανόλης Κουνάκης, Γιάννης Κλιματσάκης, Γκέομιλ Γκάσεφ, Δημήτρης Γαυγιωτάκης, Ηλίας Γιαννουδάκης, Αντώνης Μπιτσάκης, Γιάννης Μανιουδάκης, Νίκος Μητράκης, Θοδωρής Παπαμανωλιουδάκης, Γιάννης Μαλινάκης, Μανόλης Τσιστράκης, Γιάννης Τζουβαδάκης, Μανόλης Σπανουδάκης, Μανόλης Λαδόπουλος.

Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική – Παρασκευή (8/7)
19.30: Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός 

20.30: Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα

Ρεπό: Π. Φάληρο

2η αγωνιστική – Σάββατο (9/7)
10.00: Γλυφάδα-Ηλιούπολη 

11.00: Π. Φάληρο-Ν.Ο. Χανίων

Ρεπό: Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική – Σάββατο (9/7)
17.00: Παναθηναϊκός-Γλυφάδα

18.00: Ηλιούπολη-Π. Φάληρο  

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων

4η αγωνιστική – Κυριακή (10/7)
09.00: Π. Φάληρο-Παναθηναϊκός 

10.00: Ν.Ο. Χανίων-Ηλιούπολη

Ρεπό: Γλυφάδα

5η αγωνιστική – Κυριακή (10/7)
16.00: Γλυφάδα-Π. Φάληρο 

17.00: Παναθηναϊκός-Ν.Ο. Χανίων

Ρεπό: Ηλιούπολη 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook