Το καλοκαίρι ήταν… έντονο για τον Νίκο Μποτωνάκη που βρέθηκε κοντά στην αποχώρησή του από την Επισκοπή αλλά παρέμεινε τελικά στην ομάδα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από τον Βάμο έμεινε ελεύθερος έπειτα από δική του επιθυμία και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την Πέμπτη (17/12) μάλιστα βρέθηκε στα Περιβόλια και παρακολούθησε τον αγώνα του Α.Ο. Χανιά με τον Πανθρακικό, όπου είχε την ευκαιρία να δει τον πρώην συμπαίκτη του στην Επισκοπή Νικόλτση, αλλά να μιλήσει και με τον προπονητή της Χανιώτικης ομάδας Γιώργο Λυρώνη (με τον οποίο συνεργάστηκε για λίγο διάστημα στην Επισκοπή), με τις πληροφορίες να μιλάνε για συζητήσεις περί πιθανής επιστροφής του στους “μπλε” έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Ο Νίκος Μποτωνάκης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας. Ο 26χρονος στόπερ συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου μας κι αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία που είχαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Μποτωνάκη. Ο 26χρονος αμυντικός, έπειτα από δικό του αίτημα, θέλησε να σταματήσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Νικολιδάκη, αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την Επισκοπή μας.

Ο ΑΟ Επισκοπής του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».                          

Η γραπτή δήλωση του Μποτωνάκη:

«Από πού να αρχίσει κανείς… Μετά από 4,5 χρόνια ήρθε ένα τέλος. Η Επισκοπή για μένα ήταν και θα είναι μία οικογένεια. Πώς όμως αποχαιρετάς την οικογένειά σου; Δεν θα πω τα τετριμμένα απλώς ό,τι βγαίνει απ’ την καρδιά μου. Όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα ανθρώπους, έκανα φιλίες, πέρασα καλές και κακές στιγμές, αλλά ό,τι και αν έγινε είχα πάντα τη στήριξη των ανθρώπων της Επισκοπής. Αυτό είναι άλλωστε και η οικογένεια. Να κάνεις τις κακές στιγμές να φαίνονται καλές και τις καλές να φαίνονται καλύτερες. Μα πάνω απ’ όλα έμαθα και αυτό είναι το μεγαλύτερο καλό όλων. Δεν είμαι άνθρωπος που μετανιώνει, κάθε απόφασή μου με έχει οδηγήσει στο σήμερα και για το δικό μου σήμερα είμαι περήφανος. Αλλά αυτή η απόφασή μου πάρθηκε με δυσκολία και όπως και αν ακούγεται με πόνο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια όμως.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκα αυτά τα 4,5 χρόνια. Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ την οικογένεια της Επισκοπής, τη διοίκηση και τον Πρόεδρο. Με αυτούς τους ανθρώπους δίχως ίχνος υπερβολής μεγάλωσα ποδοσφαιρικά, αλλά κυρίως σαν άνθρωπος. Οι ίδιοι γνωρίζουν σε τι υπόληψη τους έχω όπως και εγώ αντιστοίχως γνωρίζω σε τι υπόληψη με έχουν εκείνοι. Κάθε τέλος και μια αρχή όμως…

Σας ευχαριστώ και πάλι»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook