Τουλάχιστον κοροϊδία, θεωρούν κάτοικοι της Κάτω Σούδας, το κουτί που τους… χορήγησε η δημοτική αρχή προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ως εξέδρα για τον εορτασμό των Θεοφανείων. 

Οι κάτοικοι της Κάτω Σούδας, με μήνυμά τους “βάζουν στη θέση τους” τους υπευθύνους της αυτοδιοίκησης και επειδή οι ίδιοι σέβονται τον εαυτό τους μετέτρεψαν το κουτί σε εξέδρα που αρμόζει στη μεγάλη εορτή και στο μεράκι των ανθρώπων της περιοχής. 

Χάρη στους ίδιους τους κατοίκους θα εορταστεί με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στις 10:30 το πρωί στην ιχθυόσκαλα μπροστά απο το Ναυταθλητικό κέντρο Σουδας.

Το μήνυμα κατοίκων:

“Για 3η συνεχόμενη χρονιά και απαξιώνοντας την ιστορία και την αξία της Κάτω Σούδας φρόντισαν οι αρμόδιοι να μας τοποθετήσουν αυτό το “γελοίο κουτί” για εξέδρα πάνω στην οποία ο πατήρ της ενορίας θα άγιαζε τα ύδατα την ημέρα των Θεοφανείων. Νιώθουμε ντροπή και θεωρούμε αίσχος τέτοιου είδους κινήσεις για την περιοχή μας. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, κάτοικοι της περιοχής της Κάτω Σούδας ανέλαβαν δράση για κάτι που μας αρμόζει και μας αξίζει!!! Σας ευχαριστούμε για αλλο έναν χρόνο… προσφοράς και σας παρουσιάζουμε το πριν και το μετα σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τι σημαίνει αξιοπρέπεια!!

Με εκτίμηση Κάτοικοι ΚΑΤΩ ΣΟΥΔΑΣ..!!!”

Το πριν…

και το μετά…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook