Έντονο είναι το “ερυθρόλευκο” στοιχείο από την Τετάρτη στα Χανιά, με την άφιξη του Ολυμπιακού για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον τοπικό ΑΟΧ (07/01, 17:15).

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά τη θερμή υποδοχή που δέχθηκαν στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” αλλά και στο ξενοδοχείο “Σαμαριά” επισκέφτηκαν τη “Θύρα 7 Χανίων”. Στο ξενοδοχείο μάλιστα βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών του Πλατανιά Φανούρης Γουνδουλάκης, όπου συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες του στον Πανιώνιο Γιάννη Μανιάτη και Δημήτρη Σιόβα.

Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας όπου ο “Γαλανόλευκος Φάρος” τίμησε τους Γιάννη Μανιάτη, Στέφανο Καπίνο και Δημήτρη Κολοβό, ενώ παρευρέθηκε και ο Δημήτρης Σιόβας.

Παράλληλα ήταν προγραμματισμένη και η επίσκεψη στο παράρτημα ΑμεΑ μαζί με την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, που αποτελεί επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά.

Δείτε σε βίντεο από την AerialViews πλάνα από την υποδοχή του Ολυμπιακού σε αεροδρόμιο και ξενοδοχείο, αλλά και από την επίσκεψη στη “Θύρα 7 Χανίων”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook