Ηλιόλουστος και αρκετά ζεστός θα είναι ο καιρός το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο εντάσεως από 6 μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει στους 37 βαθμούς. Με ζέστη θα ξεκινήσει και η επόμενη εβδομάδα, ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή πτώση την Τρίτη.

Ο καιρός θα είναι αίθριος με ζέστη, περισσότερη στα δυτικά και την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά θα φθάσουν τα 7 και πιθανώς πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά στους 37 και κατά τόπους στα δυτικά και τους 38 βαθμούς. 

Γενικά Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις: Αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά τοπικά στους 37 βαθμούς.

-Αττική: Αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 εώς 35 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στα ανατολικά η μέγιστη 2 εώς 3 βαθμούς χαμηλότερη.

-Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 εώς 34 βαθμούς Κελσίου.

-Δυτικά: Αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εώς 36 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 37 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook