Το καλοκαίρι είναι εδώ! Και οι διάσημες κυρίες του εξωτερικού άρχισαν να ξεχύνονται στις παραλίες φορώντας μικροσκοπικά μαγιό. Βέβαια, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω τους σε κάθε τους εμφάνιση. Όμως, όταν αυτή περιορίζεται μόλις σε δύο κομμάτια ύφασμα τότε τα πράγματα σηκώνουν πολύ σχολιασμό.

Στο άρθρο που ακολουθεί θα δείτε τα μπικίνι που επέλεξαν διάφορες σταρ της διεθνούς σοουμπίζ για να τραβήξουν τα ανδρικά βλέμματα επάνω τους.

Η Elisabetta Canalis και το… μπικίνι της ξαναχτυπούν, από τις παραλίες του Μαϊάμι! Μπορεί να χώρισε πρόσφατα, όμως δεν τα έβαψε μαύρα. Αντίθετα συνεχίζει ακάθεκτη να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

\"\"

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Richards στην Καλιφόρνια. Ομολογουμένως, καταφέρνει ακόμη να διατηρεί τη σέξι σιλουέτα της παρά το γεγονός ότι έχει γίνει τρεις φορές μητέρα.

\"\"

Το διαζύγιο από τον David Arquette πριν κάτι μήνες την ανανέωσε. H Courtney Cox, ελεύθερη πια, απολαμβάνει τις χαρές της ζωής σε μια παραλία στη Χαβάη.

\"\"

Η 35χρονη Joanna Krupa γεννήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας και θεωρείται ένα από τα πιο σέξι μοντέλα του κόσμου και αν κρίνουμε από την πρόσφατη εμφάνισή της σε παραλία του Μαϊάμι, ο τίτλος της ανήκει δικαιωματικά.

\"\"

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook